Welkom in ons familiaal 3*superior-hotel

undefined

Nood aan wat Ontspanning, rust en gezelligheid? 

Zelf even onthaasten, of op adem komen? 
Geniet van de rust en de groene Omgeving @ Soll Cress! U ontspant in een familiale sfeer, op 100 meter van de zee, 
en op 800 meter van Het Centrum van Koksijde en Sint-Idesbald.

undefined

We zetten even de pluspunten van een verblijf bij ons op een rijtje:

 • Ruime parkeergelegenheid  in de tuin.  33 parkeerplaatsten, GRATIS voor hotelgasten die rechtstreeks boeken. De parkeerplaats moet om 12u worden verlaten, de dag van het uitchecken.

  OPGEPAST vanaf 1/4/2020 is het stuk koninklijke baan voor onze deur betalend geworden. klik HIER voor de pdf met plan van de betalende straten. 

 • De  Kusttram voor de deur  brengt u overal naartoe langs de Belgische kust en naar het station van De Panne en Oostende !

 • Verwarmd binnenzwembad met rechtstreeks buitenzicht en Multi Jet Streams

 • Aqua-Fit-O-Center met diverse betalende diensten als privésauna, privé bubbelbaden, infrarood, massages, ...

 • Familiaal hotel met "mama-gevoel" , u vind er No-nonsense gerechten bereid met marktverse Produkten in eigen keuken deur Chef Hannelore. 

 • Als u als gast bij ons terugkomt, beschikt u over een klantennummer, die u steeds garant laat genieten van de op dat moment laagste prijs. 
  zowieso boek je het voordeligst via deze site, of via het gekende emailadres (links onderaan op deze pagina).
  Op de arrangementen zijn geen extra kortingen voorzien.

 • Ons restaurant (à la carte of half pension) is open van woensdagmiddag tot en met zondagmiddag. alsook op maandagmiddag. (gesloten zondagavond / maandagavond /dinsdag. 

 • Heel recent (november 2018) onderging ons restaurant een methamorfose. Een volledige make-over van ons restaurant, met een ook een nieuwe naam "RESTAURANT ROOTS KOKSIJDE". 

 • GROENE SLEUTEL: Niet alleen ons hotel, maar ook ons restaurant zet zich in voor onze toekomst. We streven naar het dragen van de "Groene Sleutel",

  niet alleen voor het uithangbord, maar vooral voor wat deze groene sleutel vertegenwoordigt!  klik HIER voor onze milieubeleidsverklaring.

  Het laat u als klant ook toe, uw verblijf met ECO CHEQUE te betalen, bij rechtstreekse boeking. Wij aanvaarden de kaart van sodexo, edenred en Monizze, alsook de papieren cheques van sodexo.

 • Sinds de lockdown kan men ook betalen met de consumptiecheques. We aanvaarden de consumptiecheque van Edenred, Monizze en Sodexo.  Enige voorwaarde is rechtstreeks boeken hiervoor.

 
Kamers

Restaurant

Arrangementen

Aqua-Fit-O-Center

Hotel

Museum

In de buurt