Golf ter Hille

Oostduinkerke-dorp

Vanaf nu kan ook de fervente golfer zich uitleven in Koksijde.

De Golf ter Hille is gelegen in Oostduinkerke-dorp, ten zuiden van de Nieuwpoortsesteenweg en tussen Toekomstlaan/Hazebeekstraat en de Hof ter Hillestraat.

Deze golf zal vooral ook een attractief geheel vormen tussen de kuststrook met haar fraaie duingebieden en het hinterland van de Westhoekpolders. Het golfterrein wordt vrij toegankelijk gemaakt voor wandelaars en fietsers die kunnen meegenieten van het aangename kader waarin de golf wordt ontworpen mits in acht name van de veiligheidsvoorschriften.
Het golfterrein zal zich zowel naar de geoefende als naar de beginnende golfspeler richten en daarbij tegemoet komen aan de noden van de lokale bevolking en van de toeristen. Op de golf wordt dan ook een golfacademie voorzien waar beginners een opleiding kunnen volgen.

Bron: www.koksijdegolfterhille.be

 

Meer info over de golf kan u steeds heel gericht volgen op dezelfde website, van de gemeente Koksijde, www.KoksijdeGolfterhille.be

Daarnaast werd golf verkozen als sport van het jaar 2013. Alle info hierover vind u op www.sportvanhetjaar.be
Reden te meer dus, om uit te kijken naar een verwenweekendje, gecombineerd met een balletje slaan en "bij" zijn.

 

Klik even door naar ons uniek golfarrangement.

 

 

"Koksijde Golf Ter Hille" is met zijn 84ha het meest recente golfproject in Vlaanderen. Het voorziet  naast een short course met 9 holes (par 32) en een championship course met 18 holes (par 72), ook een clubhuis en een volledig uitgebouwde golfacademy

De driving range is 2,5 ha groot en telt 25 afslagplaatsen (13 overdekte en 12 in openlucht). Zowel nieuwe als gevorderde spelers kunnen er trainen op hun techniek.

Koksijde Golf ter Hille doet beroep op de beste golf-pro's uit ons land.

De Hazebeekcourse(9 holes)is nu al open, die de karakteristieken van een inland links aanbiedt. Deze baan is is niet alleen zeer gevarieerd, één par 5, twee par 4 en vijf par 3, maar eisen ook een brede slagwaaier. Met hier en daar een visuele vondst. Op hole 3 domineren driehoeken van tee tot green.

Kortweg, je amuseert je op de Hazebeekcourse. In 2014 zullen de 18 holes speelklaar zijn, met uiteraad de nodige sportieve uitdagingen.

Op www.koksijdegolfterhille.be kan je alle info terugvinden.