Huur uw elektrische strandrolstoel in Koksijde

Strandmobiel te huur bij fietshandel RODEO in koksijde

http://www.koksijde.be/nieuws/elektrische-strandrolstoel-te-huur

Elektrische strandrolstoel te huur

De gemeente Koksijde stelt via een lokale verhuurder van strandrijtuigen een elektrische strandrolstoel ter beschikking.
Hiermee kunnen minder mobiele personen het strand verkennen. Het toestel is eenvoudig te bedienen en geschikt voor ruime wandelingen op dijk en strand.

De strandrolstoel is eenvoudig in gebruik

In aanvulling van de huidige manuele strandrolstoelen beschikt de gemeente nu ook over een elektrische strandrolstoel.  Het toestel is eenvoudig in gebruik en heeft voldoende actieradius voor ruime wandelingen op strand en dijk. Het toestel is voldoende krachtig voor het verkennen van glooiend terrein en het bijkomende zonnepaneel laat een actieradius van 3 uur toe.

De gemeente stelde reeds manuele strandrolstoelen ter beschikking via de plaatselijke verhuurders van strandrijwieltuigen. Manuele strandrolstoelen zijn door hun dikke banden weinig gebruiksvriendelijk en moet worden geduwd. Dit vraagt een grote fysieke inspanning van de begeleider en maakt de andersvalide afhankelijk van een derde.

Met een elektrische strandrolstoel is de gebruiker onafhankelijk. Bovendien laat de eenvoudige bediening een groot doelpubliek toe (bv. minder mobiele personen die een grote wandeling willen maken in familiaal verband).

Meer info?