EV-Point laadpunt

Groen en elektrisch rijden: zorg mee voor de natuur van morgen

Als hotel met de "groene sleutel" zetten wij ons dag na dag in voor een beter milieu,
uw auto opladen hoort daar ook bij.

 

undefined

 

Als hotel met de "groene sleutel" zetten wij ons dag na dag in voor een beter milieu,
uw auto opladen hoort daar ook bij.

Daarom tekenden we in voor het "Ev-point" project : laad uw auto tijdens een bezoekje bij ons!

EV-PointPublic is een netwerk van publieke laadpunten waar u terecht kan om uw elektrisch of hybride voertuig op te laden.

Deze laadpunten zijn gesitueerd aan handelszaken en openbare plaatsen die 7 dagen op 7, en 24 uur op 24 bereikbaar zijn.

IEDEREEN kan laden: Eenvoudig en goedkoop met EV-Pass en de smartphone applicatie of via SMS.

Groen en elektrisch rijden: zorg mee voor de natuur van morgen

Natuurpunt zet zich dagelijks in voor de natuur in Vlaanderen. De effecten van de klimaatverandering worden meer en meer zichtbaar in onze natuur. Daarom voegde Natuurpunt het thema 'klimaat' toe aan haar prioriteiten. In dit opzicht is de reductie van de CO2-uitstoot essentieel. 

De overschakeling naar elektrisch rijden op groene stroom is een belangrijke stap vooruit. Daarvoor is een dicht netwerk van publieke oplaadpunten cruciaal. EV-Point bouwt zo'n netwerk voor het publiek laden voor elektrische wagens uit, zodat morgen iedereen elektrisch kan tanken. Dat sluit perfect aan bij wat de Europese Commissie voor ogen heeft om elektrische mobiliteit te helpen doorbreken, en de algemene CO-uitstoot te verminderen: in 2020 moet België minstens 21.000 publieke laadpalen voor elektrische voertuigen tellen. 

Natuurpunt en EV-Point slaan de handen in elkaar om zoveel mogelijk mensen warm te maken voor een duurzame elektrische mobiliteit.

En de natuur?

Die zal er ook wel bij varen. Met de promotie van groen en elektrisch rijden willen EV-Point en Natuurpunt de CO2-emissie verminderen de klimaatverandering tegengaan, en de productie van hernieuwbare energie promoten. EV-Point geeft ook per geplaatste laadpaal en per oplaadbeurt een bijdrage af voor meer natuur in Vlaanderen. 

Steek mee de (groene) stekker in!

Natuurpunt wil zo veel mogelijk partijen overtuigen van de voordelen van elektrische mobiliteit op groen energie. Overtuig je familie, afdeling, buren, gemeente, of bedrijf. Download de folder.