Welkom in ons familiaal 3 sterren hotel

Nood aan wat Ontspanning, rust en gezelligheid?
Zelf even onthaasten, of op adem komen?
Geniet van de rust en de groene Omgeving @ Soll Cress! U ontspant in een familiale sfeer, op 100 meter van de zee,
en op 800 meter van Het Centrum van Koksijde en Sint-Idesbald.

We zetten even de pluspunten van een verblijf bij ons op een rijtje:

 • Ruime parkeergelegenheid  in de tuin. Vooraan met inrit langs de Koninklijke Baan, alsook achteraan via de Bugeaudlaan op de parkeerplaats,
  van op de Gloednieuwe grastegelparking bij 
  Villa Edouard .  (tip: geef in op uw gps "Bugeaudlaan 2", zo rijdt u meteen achteraan de parking op!).

 • Weetje: rechtstreeks boeken = gratis parkeervoucher om onze parking te staan. Vraag hem bij het inchecken, en plaats hem achter uw voorruit. opgepast, er zijn boetes opgelegd voor het onrechtmatig parkeren op onze privé parking. dit om de parkeerplaatsen van onze klanten te garanderen.

 • De  Kusttram voor de deur  brengt u overal naartoe langs de Belgische kust en naar het station van De Panne en Oostende.
  Informeer naar ons nieuwe "Happy Trip"-arrangement, incl trein en tram ticket heen en terug!

 • Verwarmd binnenzwembad  met buitenzicht en Multi Jet Streams

 • Aqua Fito Center , met diverse betalende diensten als privésauna, privé bubbelbaden, infrarood, massages, ...

 • Familiaal restaurant  met "mama-gevoel" , u vind er No-nonsense gerechten bereid met marktverse Produkten in eigen keuken deur Chef Hannelore. Traditie en Authenticiteit gaan gepaard hand in hand en brengen u gerechten die u meenemen naar de tijd van toen. Vers ... lekker ... en eenvoudig. 

 • de kamerprijzen op deze site zijn informatief, en zijn mogelijks fluctuerend bij grote evenementen en bij van PIEK-Momenten

 • Als u als gast bij ons terugkomt, beschikt u over een klantennummer, die u steeds garant laat genieten van de op dat moment laagste prijs. 
  zowieso boek je het voordeligst via deze site, of via het gekende emailadres (links onderaan op deze pagina)

 • Opgepast ! Sinds een paar jaar is ons restaurant in de schoolvakanties op dinsdag dicht.(middag en avond).  
  Buiten de schoolvakanties blijven de sluitingsmomenten ongewijzigd (zondagavond, maandagavond, en dinsdag.)

 • Heel recent (november 2018) onderging ons restaurant een methamorfose. Een volledige make-over van ons restaurant, met een ook een nieuwe naam "RESTAURANT ROOTS KOKSIJDE". dezelfde warmte en gezelligheid als toen, maar in een volledig nieuw kleedje.   
  Onder het bestaande elan zetten wij ons restaurant verder, met nieuwe, frisse ideeën. Innovatie .... maar ook Traditie ...Onze Ambitie!

 • GROENE SLEUTEL: Niet alleen ons hotel, maar ook ons restaurant zet zich in voor onze toekomst. We streven naar het dragen van de "Groene Sleutel",

  niet alleen voor het uithangbord, maar vooral voor wat deze groene sleutel vertegenwoordigd!  klik HIER voor onze milieubeleidsverklaring.

  Het laat u als klant ook toe, uw verblijf met ECO CHEQUE te betalen, bij rechtstreekse boeking. Wij aanvaarden de kaart van sodexo, edenred en Monizze, alsook de papieren cheques van sodexo.
Kamers

Arrangementen

Hotel

Restaurant

Aqua-Fit-O-Center

Museum

In de buurt